Για ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο το οποίο είναι εδώ και χρόνια υποβαθμισμένο και σε άθλια κατάσταση σε συνοικία της Λάρισας κάνει λόγο κάτοικος της περιοχής.

Όπως καταγγέλλει στο onlarissa.gr κάτοικος της συνοικίας του Αβέρωφ, ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο του οποίου ο δρόμος δεν έχει όνομα, βρίσκεται εδώ και χρόνια σε μία κατάσταση υποβάθμισης χωρίς κανένας αρμόδιος να έχει μεριμνήσει μέχρι τώρα παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων, προκειμένου να υπάρξει ένα λίφτινγκ στο οδόστρωμα για την αναβάθμιση της συγκεκριμένης περιοχής.

Φορτηγά παρατημένα στην άκρη του δρόμου και ψηλά χόρτα σε παρακείμενο οικόπεδο “ζώνουν” κυριολεκτικά τους κατοίκους, ειδικά αυτήν την εποχή που τα χόρτα εγκυμονούν κινδύνους, όπως την εμφάνιση φιδιών, τρωκτικών κλπ., αλλά και… απόλυτο σκοτάδι τη νύχτα καθώς δεν υπάρχει φωτισμός.

Η συγκεκριμένη κάτοικος μιλώντας στο onlarissa.gr ανέφερε πως: “ζητάμε να υπάρξει μία αναμόρφωση του συγκεκριμένου δρόμου για να μπορέσει να υπάρξει αναβάθμιση της όλης περιοχής. Έχουμε επικοινωνήσει με τη Δημοτική Αστυνομία για να απομακρύνουν τα εγκαταλελειμμένα φορτηγά από την άκρη του δρόμου αλλά μας είπανε πως δεν είναι αρμοδιότητά τους. Ζητάμε, λοιπόν, όποιος είναι αρμόδιος να έρθει και να απομακρύνει τα φορτηγά αλλά και να υπάρξει μέριμνα για κόψιμο των χόρτων από το παρακείμενο οικόπεδο προτού έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Παράλληλα ζητάμε να τοποθετηθεί φωτισμός καθώς το βράδυ κυριολεκτικά φοβόμαστε να περάσουμε από κει”.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας απέστειλε η κάτοικος από τον συγκεκριμένο δρόμο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω