Μοιράσου το αρθρο!

Το ιστορικό τρενάκι του Πηλίου

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic Train Maurizio Capotorto συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει το κύριο θέμα την αύξηση δρομολογίων του «Μουτζούρη» και την  φύλαξη των διαβάσεων στα όρια του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Ο κ. Μιτζικός  ζήτησε την  αύξηση των δρομολογίων του Τρένου του Πηλίου – ιδιαίτερα τώρα με την έναρξη της θερινής τουριστικής περιόδου – καθώς και  τη μείωση της τιμής εισιτηρίου για τους νέους και τους μαθητές σχολείων.

Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου έθεσε θέμα λήψης των  απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας στις αφύλαχτες διαβάσεις στα όρια του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Συνάντηση με τον Γ.Γ. Νησιωτικής Πολιτικής

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου συναντήθηκε  με τον  Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη για θέματα αναβάθμισης υποδομών του Νησιού Τρικερίου.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τη διαδικασία  διαγωνισμού για την κατασκευή νέου αγωγού ύδρευσης από το Τρίκερι μέχρι τον Αλογόπορο (α’ φάση κατασκευής υποθαλάσσιου αγωγού στο Νησί Π. Τρίκερι).

Περισσότερα Εδω