«Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει πάντα το δημόσιο σχολείο και τον Έλληνα εκπαιδευτικό και αναγνωρίζει την τεράστια προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Για εμάς, ο δάσκαλος και το δημόσιο σχολείο αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της εκπαίδευσης».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στον χαιρετισμό, που απηύθυνε, στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Ν. Λάρισας, προσθέτοντας:

«Θα ήθελα να σας εκφράσω, για μια ακόμη φορά, τον απεριόριστο σεβασμό μου στο έργο σας. Το έργο του Έλληνα δασκάλου, που, υπό δύσκολες, πολλές φορές, συνθήκες, δίνει τα πρώτα εφόδια και εναύσματα στους μαθητές για να αγαπήσουν τα «γράμματα» και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους. Χωρίς εσάς και την καταλυτική συνδρομή σας, η παιδεία των παιδιών μας θα ήταν φτωχότερη».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής αναφέρθηκε, τέλος, στην αγαστή συνεργασία του με την Πρωτοβάθμια ΔΑΚΕ Λάρισας, σημειώνοντας πως τους συνδέουν «ο στόχος για την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και το κοινό όραμα για μια παιδεία, που θα προάγει την γνώση, θα ενθαρρύνει τις δεξιότητες και τα χαρίσματα των παιδιών, ενώ, παράλληλα, θα τα βοηθά να αναπτύξουν σφαιρικά την προσωπικότητά τους».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο Λαρισαίος πολιτικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε μαζί στον αγώνα για μια ακόμα καλύτερη δημόσια εκπαίδευση και για μια ακόμα δυνατότερη παράταξη!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω