Χρονιά ανανέωσης για το εστιατόριο ΒΟΣΠΟΡΟΣ FOOD & WINE. Μετά την ανανέωση του χώρου, οι εστιάτορες σε συνεργασία με τον σεφ Γιάννη Στανίτσα, παρουσιάζουν στο κοινό της Λάρισας ένα ανανεωμένο «γευστικό» προφίλ.

Η ιστορία του εστιατορίου ξεκινά 25 χρόνια πριν και συνεχίζεται μέχρι σήμερα όπου το εστιατόριο ΒΟΣΠΟΡΟΣ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία για το κοινό της Λάρισας και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Στανίτσας μελετώντας την ιστορία του εστιατορίου, δημιούργησε ένα μενού στο οποίο πρωταγωνιστεί η γεύση, η απλότητα και η ανάδειξη της ποιότητας των υλικών, καλύπτοντας έτσι τις διαχρονικές ανάγκες του κοινού.

Το εστιατόριο διαθέτει μία από τις πιο ενημερωμένες λίστες κρασιών στην πόλη και επισκέψιμο κελάρι με ειδικού ενδιαφέροντος ετικέτες, κάτι που ολοκληρώνει την απολαυστική εμπειρία που μπορεί να έχει ο επισκέπτης.

Οι γευστικές επιλογές, από τα raw-μαριναρισμένα, τα πιάτα για την όρεξη, τις σαλάτες και τα μεγάλα πιάτα μέχρι και τις signature premium cuts και τα επιδόρπια, μπορούν να συνδυαστούν με την ανάλογη οινική ετικέτα.

Οι εστιάτορες Γιάννης και Χρήστος Μπισίλκας επενδύουν πάντα  στην ολοήμερη, συνολική και διαχρονική ευχαρίστηση του επισκέπτη του εστιατορίου τους προσφέροντας επιλογές από καφέ, brunch, μεσημεριανό, βραδινό. Το εστιατόριο ΒΟΣΠΟΡΟΣ είναι η κατάλληλη επιλογή για ένα ποτήρι κρασί ή ένα ποτό με τη συνοδεία των κατάλληλων γευστικών συνδυασμών, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (v/room) μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του κοινού τόσο για ειδικές επαγγελματικές εκδηλώσεις και events, όσο και για εκδηλώσεις και events ιδιωτικού χαρακτήρα.

Επισκεφτείτε το www.vosporos.gr για να γνωρίσετε καλύτερα το ΒΟΣΠΟΡΟΣ FOOD & WINE.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω