Τον θρησκευτικό τους γάμο πραγματοποίησαν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην περιοχή της Γλυφάδας έχοντας δίπλα του ελάχιστα πρόσωπα από τον στενό του κύκλο.

Πάντα στο πλευρό τους, οι κορούλες τους, τις οποίες θα δούμε συχνά σε τρυφερά στιγμιότυπα στα social media. 

«Δε του πάτησα το πόδι, τον φίλησα. Ήταν όλα όπως τα ονειρευόμασταν. Τα λόγια αυτά του Ελύτη που έγραψα στον Λευτέρη ήταν πολύ συγκινητικά και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί του να τα διαβάσει και εκείνος» είπε η Βασιλική Μιλλούση στις πρώτες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους, λίγο μετά το τέλος της θρησκευτικής τελετής.

Δες ακόμα: Γάμος Πετρούνια – Μιλλούση: Η λαμπερή εμφάνιση του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Το απόγευμα της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μοιράστηκε μαζί μας τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο του. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram: «Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος . Δεν θα γινόταν να νιώσω αλλιώς γιατί ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου με μια πανέμορφη νύφη και δύο αγγελούδια δίπλα μου ! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αλλά και τους καλεσμένους μας που έκαναν πιο όμορφο το βράδυ μας».

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Λευτέρης Πετρούνιας…

Περισσότερα Εδω