Για την συμπεριφορά του Βαλάντη ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες έχει αποχωρήσει από το Survivor, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ο Ηλίας Ντρούλιας ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν και είναι φίλοι. Ο Ηλίας Ντρούλιας παραδέχτηκε ότι και εκείνος σοκαρίστηκε από την συμπεριφορά του τραγουδιστή για τον οποίο τόνισε ότι δεν είναι κακό παιδί.

«Τον Βαλάντη τον γνώρισα όταν κάναμε μαζί ένα τραγούδι στο στούντιο. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, έχει πολύ καλές αρχές, δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που έδειξε αυτό προς τα έξω. Και εγώ που παρακολουθώ το Survivor όταν το είδε είπα ότι δε μπορεί να το έκανε αυτό το πράγμα. Δέχομαι ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης και όταν μπαίνει η πείνα, η έλλειψη τσιγάρου, καφέ, όλα είναι στα κόκκινα.

Αυτή η συμπεριφορά όμως είναι επιεικώς ανάρμοστη. Γενικά όμως δεν είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Κάποια πράγματα που λέγονται πίσω από την κάμερα, όταν κάποιος τα φέρει μπροστά, αυτό μπορεί να σε εκθέσει. Εκείνη τη στιγμή κάνεις σπασμωδικές κινήσεις για να αποκαταστήσεις το όνομά σου, θεωρώ ότι ήταν μια παρορμητική κουβέντα αυτό που είπε» είπε ο Ηλίας Ντρούλιας.

Σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής ανέφερε,  «Πιστεύω ότι πήγε για να κάνει λίγο ίντριγκα, να παίξει λίγο παραπάνω και μετά τον πήρε ο παρορμητισμός του και έχασε τη μπάλα και το δίκιο του και ο κόσμος τον έβγαλε έξω. Δε θεωρώ ότι είναι κακό παιδί… Έχει περάσει και ο ίδιος μια αντίστοιχη περιπέτεια με την υγεία του όπως η Ευρυδίκη. Έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν το είδα αυτό. Επειδή είναι ειλικρινής άνθρωπος θεωρώ ότι θα τα πει όλα όπως είναι και ότι θα πει και πράγματα που πάλι δε θα τα πιστεύουμε και θα μείνουμε με ανοιχτό το στόμα».

Περισσότερα Εδω