Σε εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Αθλητικού Συλλόγου «ΔΙΑΣ», του Αθλητικού Συλλόγου «Σπάρτακος» και του Αθλητικού Ομίλου «Κεραυνός» παραβρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ειδικότερα, ο κ. Καπετάνος, οποίος έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού βραβεύτηκε για τη συνολική προσφορά του στον αθλητισμό και την στήριξή του στα τμήματα των ομάδων. Συνάμα, ο Λαρισαίος πολιτικός κατά τη διάρκεια της παρουσίας του και στις τρεις εκδηλώσεις εξέφρασε το θαυμασμό του και τα συγχαρητήρια του στους προέδρους, τους προπονητές και τους αθλητές και τις αθλήτριες των συλλόγων για την σπουδαία αθλητική παιδεία που λαμβάνουν από πολύ νεαρές ηλικίες. Τέλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους γονείς και κηδεμόνες των μικρών αθλητών και αθλητριών και να τους παροτρύνει να συνεχίσουν να στηρίζουν εμπράκτως τα παιδιά και τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους, που αναλαμβάνουν να διαπαιδαγωγήσουν, όπως χαρακτηριστικά είπε, τα αθλητικά ταλέντα του μέλλοντος.

«Είμαι υπερήφανος για την αθλητική παιδεία που λαμβάνουν τα νέα παιδιά στην πόλη και ευρύτερα στο νομό μας. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τις πολλαπλές διακρίσεις που καταφέρνουν νέοι και νέες που κατάγονται από την περιοχή μας. Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν, παροτρύνω όσο περισσότερο μπορώ τα παιδιά να μπούνε στον αθλητισμό, σε όποιο άθλημα τους ταιριάζει. Πλέον, ο νομός μας διαθέτει αξιόλογες αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν αθλητές και αθλήτριες όλων των αθλημάτων για την προετοιμασία τους και τη συμμετοχή τους σε αγώνες και πρωταθλήματα εθνικού αλλά και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Η αναγκαιότητα ενασχόλησης με τον αθλητισμό για τους νέους προκύπτει και από το γεγονός ότι μέσω του αθλητισμού διδάσκονται αξίες και αρετές που θα τους συνοδεύουν καθ’ ολη τη διάρκεια της ζωής τους, αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η ευγενής άμιλλα και σε ατομικό επίπεδο η στοχοπροσήλωση, η επιμονή, η πίστη στις δυνατότητές τους. Είναι πλέον πασίδηλο ότι ο αθλητισμός πρωτίστως διαπλάθει χαρακτήρες και δυνατούς, σε πνεύμα και σώμα, αθλητές. Από την πλευρά μου, από όποιο πόστο και θέση ευθύνης κι αν υπηρετώ, θα είμαι αρωγός στο σημαντικό έργο σας, το οποίο κάνει την πόλη και εν γένει το νομό μας υπερήφανους.» επεσήμανε σε σχετική του δήλωση ο Χρήστος Καπετάνος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω