«Να προσπαθήσουμε όλοι για μια ασφαλή σχολική χρονιά», «Καλή σχολική χρονιά! Με υγεία και ασφάλεια!».

Οι ευχές αυτές κυριάρχησαν χτες στην αυλή του Γυμνασίου και του Λυκείου  Φαλάνης όπου τελέστηκε ο Αγιασμός για τη νέα σχολική  χρονιά 2021-22.

Μια ακόμη δύσκολη σχολική χρονιά αρχίζει. Δυστυχώς κι αυτή με μάσκες αντισηπτικά, σελφ τεστ κι όλα αυτά που μας άφησε ως «κληρονομιά» ο κορονοϊός.

Ευχές και μηνύματα στους μαθητές απεύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Α’γενούς Τομέα κ. Γιώργος Λαδόπουλος , η αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννουλης και Κοιλάδας κα Ρίτα Απρίλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δ. Βλαχούλης και ο κ. Ντούμος εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας Φαλάνης.

Όλοι τους μετέφεραν την στήριξη τους στα σχολεία και ζήτησαν από τους μαθητές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια χρονιά ασφαλή, με διδασκαλία δια ζώσης και με πρόοδο στα μαθήματα τους.

Στη συνέχεια στους μαθητές και μαθήτριες  διανεμήθηκαν τα σχολικά βιβλία της νέας χρονιάς  και το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο Τρίτη 14/9/21 και ώρα 8. 15 πμ οπότε και αρχίζουν τα μαθήματα. Όλοι τους θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με σελφ τεστ τα οποία θα επιδεικνύουν πριν την είσοδό τους στην αίθουσα κάθε Τρίτη και Παρασκευή .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω