«Τα παιδιά είναι πηγή ζωής. Και είναι εξαιρετικά σημαντικό το έργο που επιτελείτε, μιας και το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σαν κοινωνία. Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια και γι’ αυτό δεσμεύομαι να δώσω προτεραιότητα στα αιτήματά σας», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, στη συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Τριτέκνων Ν.Λάρισας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στα γραφεία του Συλλόγου στη Λάρισα, όπου ο κ.Μαμάκος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους γονείς-μέλη του φορέα για τα ζητήματα που τους απασχολούν, καθώς και τα αιτήματά τους. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται η δυνατότητα μεγαλύτερης έκπτωσης στις μετακινήσεις με την αστική/υπεραστική συγκοινωνία, η ποσόστωση/προτεραιότητα στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς στα πρότυπα της πρόνοιας για τις πολύτεκνες οικογένειες, καθώς και δυνατότητα μειώσεων στα δημοτικά τέλη και τους λογαριασμούς ύδρευσης για τρίτεκνες οικογένειες με εισοδήματα μεγαλύτερα των 20.000 ευρώ.

Τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους αναφορικά με τις επιπτώσεις της καταστροφικής θεομηνίας σε επιχειρήσεις τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης της Λάρισας και της Θεσσαλίας, που στηρίζουν τις τρίτεκνες οικογένειες και ενισχύουν σημαντικά τις ετήσιες δράσεις τους για διανομή τροφίμων. Από την πλευρά του, ο κ.Μαμάκος δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός σε κάθε αίτημα του Συλλόγου, για την ανακούφιση των οικογενειών, ιδιαίτερα κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που αναμένεται να αντιμετωπίσει και ο νομός Λάρισας εξαιτίας της θεομηνίας.

Τον υποψήφιο δήμαρχο συνόδευαν, στη συνάντηση, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αικατερίνη Ντόντου-Ανάργυρου, Ιωάννα Δούρου-Περέζ και Κωνσταντίνος Λιούτας, ενώ από την πλευρά του Συλλόγου συμμετείχαν η πρόεδρος, Δήμητρα Αποστολοπούλου, ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Σταυροθεόδωρος, ο γενικός γραμματέας Δημήτριος Μπουλούμπασης, ο έφορος-υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων, Παναγιώτης Πρίντζος και ο γραμματέας Οργανωτικού, Δημοσθένης Σχοινάς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω