Στο χειρουργείο θα μπει τελικά ο μέσος της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο μέσος της ΑΕΚ συνεχίζει να νιώθει πόνους και το τελευταίο διάστημα ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα, κάτι που έχει προβληματίσει άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Κάτι που οδήγησε στην απόφαση του να χειρουργηθεί εκ νέου. Αυτό που μένει να αποφασιστεί είναι το πού και το πότε, δηλαδή εάν ο Γαλανόπουλος θα χειρουργηθεί στην Ολλανδία ή εάν θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελής Νικολάου, βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Ολλανδό ειδικό γι’ αυτές τις περιπτώσεις Νικ Φαν Ντάικ, με τον οποίο έχει μακρά φιλία και συνεργασία.

Σε περίπτωση που ο Γαλανόπουλος επιστρέψει στην Αθήνα τότε η επέμβαση θα γίνει από κοινού από τους Φαν Ντάικ και Νικολάου.

Ο Φαν Ντάικ εξέτασε μαζί με τον Λάκη Νικολάου τον Γαλανόπουλο μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα (ήταν εδώ για ένα συνέδριο), στη συνέχεια έγιναν κάποιες ειδικές εξετάσεις και απομένουν οι τελικές αποφάσεις για το πότε και το που.

Μάλιστα ο Φαν Ντάικ έμεινε εντυπωσιασμένος και από την ωριμότητα αλλά και από τον απόλυτα ψύχραιμο τρόπο με τον οποίο ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει την κατάσταση.

Νικολάου και Φαν Ντάικ είναι σε άμεση επαφή για τις τελικές αποφάσεις

Σύμφωνα με τον Νικολάου ειδικά για το πρόβλημα του Γαλανόπουλου ο Φαν Ντάικ είναι ο κορυφαίος χειρούργος στον κόσμο.

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Περισσότερα Εδω