Η 4η Τοπική Ομάδα Υγείας Αμπελοκήπων Λάρισας στο πλαίσιο υλοποίησης ενημέρωσης δράσεων και παρεμβάσεων στο γενικό πληθυσμό, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον εμβολιασμό έναντι τετάνου στο προσωπικό της Περιφέρειας Θεσσαλίας τη Δευτέρα 20/11/2023.

Ο εμβολιασμός έλαβε χώρα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου του κτιρίου της Περιφέρειας.

Ο εμβολιασμός αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς παρεμβάσεις δημόσιας υγείας και πρέπει να ακολουθεί τον άνθρωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Θεωρείται διεθνώς επιβεβλημένος με σκοπό την πρόληψη εμφάνισης ασθενειών για τις οποίες υπάρχουν εμβόλια.

Έπειτα από τις πλημμύρες στην περιοχή κρίθηκε αναγκαία η παρέμβαση της 4ης ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων για έλεγχο εμβολιαστικής κάλυψης και διενέργεια εμβολιασμού των εργαζομένων με το αντιτετανικό εμβόλιο.

Η διεπιστημονική ομάδα της Τ.ΟΜ.Υ. Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση και το σύνολο του προσωπικού της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την άριστη επικοινωνία και συνεργασία.

Η 4η Τοπική Ομάδα Υγείας Αμπελοκήπων Λάρισας εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω