Καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο μακροβιότερος παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, μίλησε για την εμπειρία του στον ANT1, ενώ σε προσωπικό επίπεδο δεν έκρυψε τον θαυμασμό προς τους γιους του, οι οποίοι έχουν ακολουθήσει, ο καθένας, τον δικό του δρόμο.

Γιώργος Παπαδάκης: «Μέσα στην επόμενη χρονιά θα δώσω τη σκυτάλη του Καλημέρα Ελλάδα»

«Πλέον κάνω σκυταλοδρομία, που σημαίνει ότι η συνέχεια η δική μου σε αυτήν την εκπομπή θα είναι να δώσω τη σκυτάλη. Σιγά σιγά θα τη δώσω μέσα στην επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να πω γιατί δεν είναι ανακοινώσιμο» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Και πρόσθεσε: «Τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά δύο. Δεν θα φύγω ποτέ από την εκπομπή, θα είμαι εκεί. Η εκπομπή θα βγει κανονικά κι αυτό θα γίνει προοδευτικά. Θα έχω το γενικό συντονισμό της εκπομπής, δεν μπορώ να το εγκαταλείψω. Έχω τέσσερα παιδιά και το τέταρτο είναι το Καλημέρα Ελλάδα».

 

Γιώργος Παπαδάκης για Φοίβο Παπαδάκη

Για το φετινό τηλεοπτικό ντεμπούτο του γιου του, Φοίβου ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Έγραψε κάποιος “άνθρακας ο θησαυρός” επειδή κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Δεν το κατάλαβα αυτό το πράγμα. Περίμεναν να βγει ο Φοίβος στην τηλεόραση και να τους σαγηνεύσει όλους στα πρώτα δευτερόλεπτα. Επιβεβαιώνεται αυτό, ότι είναι δύσκολη η καριέρα των παιδιών που ο πατέρας κάνει την ίδια δουλειά. Δεν είναι απόλυτο αυτό», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο  Ιάσονας Παπαδάκης στο X-Factor

Για την εμφάνιση – έκπληξη του μικρού του γιου, ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Ο Ιάσονας δεν ήταν διαγωνιζόμενος στο X-Factor αλλά επειδή πήγε με έναν διαγωνιζόμενο που συνεργάζεται, είπε κι ένα τραγούδι. Ο Ιάσονας είναι καταπληκτικός μουσικός, γράφει ξένη μουσική και στίχους. Είναι κι αυτός ένας κούκλος, αλλά είναι ξανθός», σχολίασε.

Γιώργος Παπαδάκης: Ευτυχισμένος πατέρας και παππούς

Για τον μεγάλο του γιο, ανέφερε: «Ο Κωνσταντής μου έχει κάνει και δύο εγγονάκια. Είναι ένα φοβερά ήπιων τόνων παιδί. Είναι το παιδί μου από τον πρώτο μου γάμο, καταπληκτικός. Είμαστε πολύ δεμένοι και οι τέσσερίς μας. Τα τρία αγόρια κι εγώ. Έρχεται από πίσω η νέα φουρνιά, ο Γιώργος μου και ο Αλέξανδρος, τα δύο εγγονάκια μου», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης

«Πέρασα πολύ ωραία και πολύ δύσκολα στη ζωή μου»

Τέλος, σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον απολογισμό της ζωής του, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε…

«Η ζωή μου έχει τρεις φάσεις. Πολύ ωραία, πάρα πολύ δύσκολα και στη συνέχεια πάρα πολύ ωραία. Πολύ ωραία ήταν στα παιδικά μου χρόνια, όπου εκεί μετά τα 11 ήταν λες και έπεσε ένας κεραυνός και τα ισοπέδωσε όλα. Ήρθαν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια, αλλά μετά λες και είπε ο Θεός: “Αρκετά τον ταλαιπωρήσαμε αυτόν τον άνθρωπο”» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για τη ζωή του.

 

Περισσότερα Εδω