Πόλεμος με φόντο τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τον Ορφέα Παπαδόπουλο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις εκατέρωθεν δηλώσεις των δυο πρώην συνεργατών με αποτέλεσμα να απειλούν ο ένας τον άλλο για δηλώσεις.

Όλα άρχισαν όταν σε συνέντευξή του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υποστήριξε ότι ο Ορφέας Παπαδόπουλος δεν ήθελε να εμβολιαστεί με αποτέλεσμα στη συνέχεια να νοσήσει από κορονοϊό και να θέσει σε κίνδυνο όλο τον θίασο χαρακτηρίζοντάς τον ανεύθυνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση του Ορφέα Παπαδόπουλου που όπως είπε σοκαρίστηκε με τις δηλώσεις αυτές κατηγορώντας τον Μαυρίκιο Μαυρικίου ότι ψεύδεται.

Σήμερα, μέσα από την εφημερίδα Espresso ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πετάει και πάλι το γάντι στο Ορφέα Παπαδόπουλο προκειμένου να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη απειλώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Στην υπόθεση αυτή, το μόνο λάθος που έκανα και το αναγνωρίζω είναι ότι ανέφερα το όνομά του και ζήτησα μάλιστα και συγγνώμη. Αφού θεωρούν ότι είναι προσωπικό δεδομένο, το δέχομαι. Όμως εγώ δεν θεωρώ πως αυτό είναι προσωπικό δεδομένο από τη στιγμή που όπου σταθώ και όπου βρεθώ πρέπει να δείχνω το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Όταν λοιπόν με ρώτησαν στη συνέντευξη αν είχα αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις τους είπα “ναι με τους ηθοποιούς αυτούς”. Όμως, το ότι βγήκε ο Ορφέας Παπαδόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είπε ότι όσα ισχυρίζομαι είναι ψέματα θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Θα βγω δημοσίως με κάποιους ηθοποιούς από την παράσταση και θα επιβεβαιώσουν όλα όσα είπα στη συνέντευξη εκείνη. Δεν θα επιτρέψω στον Ορφέα να αφήσει την εντύπωση ότι ξαφνικά εγώ τρελάθηκα. Κρίμα, κρίμα. Δε ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Αυτός βγήκε και με έβγαλε τρελό. Εν τέλει, αυτός είπε ψέματα. Εγώ δεν είπα κανέναν ψέμα. Ο Ορφέας μάλλον ενοχλήθηκε γιατί πιθανόν να είναι ανεμβολίαστος. Αλλά όταν δε θέλουμε να εμβολιαστούμε και το κρύβουμε γιατί το κάνουμε; Δεν το καταλαβαίνω».

Ακόμα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Φυσικά και υπάρχει θέμα εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Κάθε παραγωγός είναι αυτός που αντιμετωπίζει τα προβλήματα των ηθοποιών. Εγώ το καλοκαίρι έζησα στιγμές απείρου κάλους. Να μη θέλουν οι ηθοποιοί να μπουν στο ίδιο πούλμαν με τον Ορφέα Παπαδόπουλο για να πάνε στην παράσταση να παίξουν και τέτοια πράγματα. Δε τρελάθηκα ξαφνικά και βγήκα και είπα όσα είπα.

Φυσικά και είμαι θιγμένος και θα του δώσω προθεσμία να επανορθώσει αλλιώς θα κινηθώ εγώ νομικά εναντίον του. Στην ουσία με έβγαλε τρελό».

Περισσότερα Εδω