Στις εκδηλώσεις «Μαζί μια αγκαλιά» που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Η Γραμματέας της Κ.Ο., υπό τη συνοδεία του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κ. Αθανασίου Κουτσούκη, περιηγήθηκε στις εθελοντικές δράσεις που φιλοξενούνται στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας , σε πολλές από τις οποίες η ίδια είναι μέλος.

Μεταξύ άλλων περιηγήθηκε στο σταθμό αιμοδοσίας , στο χώρο ενημέρωσης και εγγραφής για δωρεά οργάνων του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, στο περίπτερο του Ελληνικού Ερυθρού , στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ,  στην Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη, στους συλλόγους Καρκινοπαθών, Νόσου Αλτσχάιμερ, Θαλασσαιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Αναιμίας,  Νεφροπαθών, Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό, Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ», Κέντρο Πρόληψης  του «ΟΚΑΝΑ» , καθώς και  στο περίπτερο  «ΜΑΚΕ Α WISH».

Πριν την αναχώρησή της, η Ευαγγελία Λιακούλη , επεσήμανε τα εξής:

«Οι εκδηλώσεις «Μαζί μια Αγκαλιά», η σημαντική αυτή πρωτοβουλία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας που στήριξε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου και την συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων, έφτιαξε μια μεγάλη αγκαλιά στην καρδιά της πόλης μας, συγκίνησε, κινητοποίησε και έδωσε ένα δυνατό μήνυμα αγάπης.

Οι εθελοντές μας υπενθυμίζουν καθημερινά ότι η ανθρωπιά δεν έχει ακόμα χαθεί, ότι μέσω της ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης, μπορούμε όλες και όλοι να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι, ηθικά και πρακτικά, ώστε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους ,που βρίσκονται σε ανάγκη  και να προάγουμε την υγεία και την διατήρηση του καλού επιπέδου ζωής των ασθενών μας .

Ειδικά στη Λάρισα, η συμβολή των εθελοντών υπήρξε, σε όλες τις κρίσεις που βίωσε ο τόπος μας, πρότυπο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, φωτεινό παράδειγμά ανθρωπιάς, με τεράστιο κοινωνικό έργο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους φορείς και τους συλλόγους που εμπνεύστηκαν τις συγκεκριμένες δράσεις, που σκοπό έχουν να φτιάξουν μια δυνατή πόλη, με συναίσθημα, επικοινωνία και να οικοδομήσουν σχέσεις, μεταξύ των μελών της

Είμαι σίγουρη ότι οι πολίτες της Λάρισας, όλες αυτές τις μέρες, ανοίγουν την ζεστή αγκαλιά τους, συμβάλλοντας έτσι στην εδραίωση και τη διατήρηση αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλίας, μετατρέποντάς τη σε θεσμό.

Γιατί, μόνο μέσα από δράσεις αγάπης και προσφοράς , γινόμαστε όλες και όλοι ‘Μαζί μια Αγκαλιά’  και αντιμετωπίζουμε με δύναμη όλες τις δυσκολίες, ο ένας στηρίζοντας τον άλλον !»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω