Στην Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, χοροσταντούντων του Επισκόπου Μαγνησίας και Βοηθού Επισκόπου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, κ.κ. Χριστόδουλου και του πατρός Βασιλείου, παρέστη ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αμέσως μετά την περιφορά της εικόνας των πολιούχων Αγίων, που πραγματοποιήθηκε συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων, με την παρουσία του Αντιδημάρχου Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης Λαρισαίων, Κωνταντίνου Βλαχούλη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Κώστα Λυγούρα και πλήθους πιστών, έκανε την εξής δήλωση:

«Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα την μνήμη του Ρωμαίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Α’ του Μεγάλου και της μητέρας του Ελένης, για τις μεγάλες υπηρεσίες, που προσέφεραν στον Χριστιανισμό. Μακάρι οι Ισαπόστολοι Κωνσταντίνος και Ελένη, που έχουν μείνει στην ιστορία για τη μεγάλη φιλανθρωπική τους δράση και το σπουδαίο έργο τους στους Αγίους Τόπους, να προστατεύουν όλους τους κατοίκους της Φαλάνης, της οποίας είναι και πολιούχοι».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, αναφέρθηκε, εν συνεχεία, στη μεγάλη δοκιμασία των κατοίκων της Φαλάνης από τον Daniel, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Η Φαλάνη και οι κάτοικοί της δοκιμάστηκαν σκληρά από την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε την περιοχή, καθώς τα σπίτια και τα χωράφια τους κυριολεκτικά πνίγηκαν από το νερό, με σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις για την τοπική κοινωνία. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα τους και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση όλων των ζημιών και των υποδομών, ακολουθώντας βήμα – βήμα ένα ολιστικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας».

«Στις επερχόμενες εκλογές ψηφίζουμε όλη για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας για τον τόπο μας, που προϋποθέτει την πολιτική σταθερότητα και την δυνατή μας «φωνή» στην Ευρώπη. Όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα και μια πιο ισχυρή Ευρώπη.

Χρόνια Πολλά στη Φαλάνη!

Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!», κατέληξε ο κ. Κέλλας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω