Νεαρός YouTuber  αποφάσισε να κάνει το απίστευτο, να διανύσει με ηλεκτρικό πατίνι την απόσταση των 498 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα, κάτι που τελικά κατάφερε μέσα σε 73 ώρες, δηλαδή σε τρία περίπου 24ωρα.

Ο Χρήστος Κόγιας το είπε και το έκανε, όμως διανύοντας τα Τέμπη και λίγο πριν φτάσει στη Λάρισα είχε ένα αναπάντεχο ατύχημα το οποίο ευτυχώς δεν του κόστισε ακριβά. Ήταν μέσα στην κοιλάδα των Τεμπών όταν πάνω σε μία στροφή του… επιτέθηκε μια σφήκα και χάνοντας τον έλεγχο του πατινιού του σωριάστηκε στο οδόστρωμα ευτυχώς γλυτώνοντας με ελαφρά τραύματα.

Ωστόσο κατέφερε να συνεχίσει το ταξίδι του και μάλιστα περνώντας μέσα από τη Λάρισα δέχτηκε το καλωσόρισμα Λαρισαίου καφετεριούχου που τον βοήθησε με συμβουλές του για την συνέχεια της περιπέτειας του.

Για την ιστορία κατάφερε να τερματίσει στην πρωτεύουσα που ήταν και ο στόχος του, σώος και αβλαβής, ενώ η πρόκληση ήταν να μην χρειαστεί να ξοδέψει καθόλου χρήματα καθώς ζητούσε από τους περαστικούς κάθε πόλης να του κεράσουν το φαγητό του. Όπως και έγινε καθώς οι περισσότεροι αποδείχτηκαν ιδιαίτερα φιλικοί και φιλόξενοι…

Το βίντεο της περιπέτειάς του έχει σχεδόν φτάσει τις 700 χιλιάδες προβολές και είναι δεύτερο στις τάσεις στο youtube!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω