Με θέμα την σωστή χρήση του διαδικτύου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική συνάντηση ομάδων γονέων στο Δήμο Ελασσόνας η οποία είναι η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση γονέων αλλά και εκπαιδευτικών, σε θέματα που αφορούν παιδιά και εφήβους όπως το διαδίκτυο, η εφηβεία κ.α.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται από το Κέντρο Κοινότητας του δήμου σε συνεργασία με ψυχολόγους από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Π. Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και συγκεκριμένα ομιλήτριες ήτανε η κ. Ελένη Κουφάκη, Ψυχολόγος και Επιστημονική Υπεύθυνη του κέντρου, η κ. Βασιλική Τσιάτα, Κοινωνιολόγος και η κ. Κυριακή Ανδρεάδη, Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να λάβουν χρήσιμες και απαραίτητες συμβουλές, ώστε να ενθαρρύνουν και να καθοδηγήσουν τα παιδιά τους να χρησιμοποιούν την τεχνολογία υπεύθυνα και με ασφάλεια, να συζητήσουν την έννοια των ορίων και πως πρέπει να λειτουργούν ως πρότυπα για τα παιδιά, με ποιους τρόπους να θέτουν τα όρια και πως μπορούν να φροντίσουν τη σχέση μαζί τους.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 2493350245 – 2493022676.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω