Ένας κύκλος 22 ετών κλείνει οριστικά για το ξενοδοχείο «Αστέρας» στο κέντρο της Λάρισας που έριξε τίτλους τέλους.

Η διετία της πανδημίας διόγκωσε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου και παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο είχε ανοίξει και πάλι μετά τις αναστολές λειτουργίας τις πόρτες του τον τελευταίο χρόνο και οι 10 υπάλληλοι που εργάζονταν σε αυτό ανέμεναν ότι σύντομα θα ξεκι­νούσαν εργασία ανακαίνισης τελικά βρέθηκαν εκτός εργασίας.

Εργαζόμενος του ξενοδοχείου μιλώντας στην «Ε» έκανε λόγο για «ξαφνικό θάνατο», αφού όλοι περίμεναν ότι θα μπουν στον νέο αναπτυξιακό νόμο και σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες ανακαίνισης στο ξενοδοχείο που αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα, οικονομικά και κτιριολογικά, και αντί αυτού ενημερώθηκαν ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα πρέπει να υπογράψουν τις απολύσεις τους. «Όλοι μας κάναμε υπομονή και ελπίζαμε. Είναι λυ­πηρό που ξαφνικά τόσοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά, αλλά την ίδια ώρα άλλο τόσο λυπηρό είναι που ένα ιστορικό ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης βάζει λουκέτο» λέει χαρακτηριστικά ο εργαζόμενος του ξενοδοχείου.

Η λειτουργία του ξε­νοδοχείου, που βρίσκεται επί της Ασκληπιού, γωνία με την οδό Κούμα και σε από­σταση αναπνοής από την πλατεία Ταχυδρομείου, ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2000 και διαθέτει 63 δωμάτια, εκ των οποίων 19 μονόκλινα και 44 δίκλινα.

Πηγή: Ελευθερία (Ν. Πολυγένη)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω