Τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Alpha, Μαρία Νικόλτσιου συνάντησε η Όλγα Λαφαζάνη με την κάμερα του Happy Day.

«Με την Έφη Μπαρμπάτση, έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Είναι ένα πλάσμα πολύ γήινο, πολύ δοτικό. Νομίζω και φυσιογνωμικά ταιριάζουμε. Όποιος λέει ότι δε βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης, και ότι δεν τον νοιάζουν, λέει ψέματα. Προσπαθείς να μην αγχώνεσαι όταν δεν είναι πολύ καλά τα νούμερα, και να μην παίρνουν αέρα τα μυαλά σου όταν τα νούμερα είναι πολύ καλά. Είναι ένα βραβείο που είτε σε επιβραβεύει είτε σε επιδοκιμάζει και σου δίνει έναυσμα να προσπαθήσεις για το καλύτερο» ανέφερε αρχικά η Μαρία Νικόλτσιου για τη συνεργασία της με την Έφη Μπαρμπάτση στο δελτίου ειδήσεων αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

Σε άλλο σημείο, η Μαρία Νικόλτσιου αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στα 32 χρόνια πορείας της στη δημοσιογραφία αλλά και τις τύψεις που νιώθει για τον περιορισμένο χρόνο με τα παιδιά της,

«Ό,τι και να λέμε, είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό επάγγελμα. Φέτος κλείνω 32 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Την τρίτη-τέταρτη ημέρα μετά από συνεχή ροή για τις πυρκαγιές στο Μάτι, με το που πάσαρα το βίντεο, ξέσπασα, έκλαψα, με έπιασε λυγμός και βγήκα στο επόμενο βίντεο με δάκρυα. Έχω πάθει και υπερκόπωση και όλα. Με έχει πιάσει πόνος στο στομάχι, φαγούρα, ζαλάδα… Είναι ένα επάγγελμα που έχει στρες, άγχος και μεγάλη ευθύνη» είπε και πρόσθεσε,

«Το πρόβλημα πάντα είναι ο περιορισμένος χρόνος που έχεις με τα παιδιά σου, το ότι δεν είσαι εκεί γιορτές, αργίες, καλοκαίρια, όταν σκάνε μεγάλα θέματα. Προφανώς υπάρχουν τύψεις και ενοχές, από την άλλη είναι μια δουλειά, είμαστε εργαζόμενες μητέρας και υπάρχουν γυναίκες που το καταφέρνουν σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες».

«Ούσα έγκυος εργαζόμουν. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου εργαζόμουν μέχρι την τελευταία μέρα. Παρασκευή είπα το τελευταίο δελτίο και Σάββατο γέννησα. Όλοι οι συνάδελφοι με πρόσεχαν. Πολλές φορές έχω ζαλιστεί στον αέρα» κατέληξε η Μαρία Νικόλτσιου.

Όλη η συνέντευξη παρακάτω:

Περισσότερα Εδω