Σε βραδινή της έξοδο συνάντησε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η κάμερα του Πρωινού. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για τον πολυσυζητημένο γάμο με τον Κώστα Πηλαδάκη, ανέφερε ότι έχει κουραστεί να τη ρωτάνε γι’ αυτό και πως θα μπορούσαν να τη ρωτήσουν για άλλα θέματα, πολιτικοινωνικού χαρακτήρα. Όταν όμως ο δημοσιογράφος της ζήτησε την άποψή της για την ακύρωση της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Βρετανό ομόλογο, αρνήθηκε να απαντήσει καθώς…. δεν ήταν ενημερωμένη.

«Πιθανό να με βλέπατε σε μια εκπομπή μόδας, αν μου γινόταν πρόταση, γιατί είναι ένα κομμάτι που το αγαπάω και έχω και μια εξειδίκευση, δέκα χρόνια μοντέλο έχω κάποια εμπειρία. Τηλεοπτικά συζητάω κάποια πράγματα, δεν έχω κλείσει κάτι αυτή τη στιγμή. Πιστεύω όμως, ότι θα έρθει κάτι. Δε νομίζω ότι θα πήγαινα πάλι στο Survivor. Νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι που έχει κάνει τον κύκλο του» είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Τα δημοσιεύματα χωρισμού μου τα είχα διαψεύσει νωρίτερα από αυτή την έξοδο, απλά για κάποιο λόγο συνέχιζε να παίζεται αυτό το έργο. Με νευριάζει πάρα πολύ να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ, φαίνεται και στο πρόσωπό μου νομίζω. Μου φαίνεται πάρα πολύ κουραστικό πλέον το ότι έχω δεχτεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι.

Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε. Κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα, δεν είμαι η κατάλληλη αλλά μπορείς να το θέσεις ως την άποψη κάποιου ατόμου που του δίνεται βήμα. Εμείς συζητάμε για το αν παντρευτούμε ή όχι και έχουμε μείνει 100 χρόνια πίσω, σε μια… Ας μη το συνεχίσω» απάντησε για το αν θα τη δούμε τελικά να παντρεύεται με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Όταν λοιπόν ο δημοσιογράφος της ζήτησε να σχολιάσει το φλέγον πολιτικό θέμα των ημερών, η ίδια δε θέλησε να απαντήσει μιας και δεν ήταν ενημερωμένη.

«Δεν διάβασα εκτενώς τι έγινε. Είδα τον τίτλο. Λέγεται ότι οφείλεται στον Βρετανό πρωθυπουργό. Δε μπορώ να κρίνω. Δεν είμαι ενημερωμένη οπότε δε μπορώ να απαντήσω» είπε χαρακτηριστικά.

 

Περισσότερα Εδω