Ο Νίκος Συρίγος βρέθηκε καλεσμένος στο The Break με τη Βάσω Λασκαράκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη ζωή του και τις έντονες στιγμές, ενώ δεν κατάφερε να ξεφύγει από την ερώτηση για την προσωπική του ζωή.

Η παρουσιάστρια μάλιστα αιφνιδίασε τον δημοσιογράφο με την ερώτησή της για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την οποία διατηρούν σχέση.

«Ως δημοσιογράφος, αν έπαιρνες συνέντευξη από τον εαυτό σου, θα τον ρωτούσες για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη;» ρώτησε η Βάσω Λασκαράκη.

Ο Νίκος Συρίγος απάντησε: «Τι θέλεις να με ρωτήσεις; Εξαρτάται… ωραία το πήγες. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, θα το ρωτούσα, αλλά υπάρχει η κόκκινη γραμμή», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Όσο για το πώς διαχειρίστηκε απέναντι στα media τη σχέση του με την ερμηνεύτρια:  «Είναι όλα διαχειρίσιμα όταν ερωτεύεσαι, είτε είσαι δημόσιο πρόσωπο, είτε βγαίνεις εκείνη την στιγμή από το σπίτι σου, ερωτεύεσαι με τον ίδιο τρόπο.

Είναι όλα αυτά τα ωραία που σου προκαλεί μεγάλη δύναμη στη ζωή σου.  Όταν μπήκα στη διαδικασία να ερωτευτώ, δεν σκέφτηκα, ούτε ποια ερωτεύτηκα, ούτε αν θα έχει όλο αυτόν τον θόρυβο που έχει μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο προσώπων που είναι αναγνωρίσιμα στον κόσμο», απάντησε ο Νίκος Συρίγος καλεσμένος στο The Break. 

Περισσότερα Εδω