Έρευνες γίνονται στη Λάρισα μετά το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok με μια παρέα νεαρών κοριτσιών να κάνει φάρσα στην πυροσβεστική για μια αφίσα του Νίκου Οικονομόπουλου.

Μια παρέα θαυμαστριών του τραγουδιστή αποφάσισαν να κάνουν πλάκα στην πυροσβετική, την οποία μάλιστα κατέγραψαν σε βίντεο, το οποίο δηοσίευσαν και στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο αυτό τα νεαρά κορίτσια καλούν την πυροσβεστική και ζητούν να παρέμβει στο σημείο όπου βρίσκονται προκειμένου να κατεβάσουν μια αφίσα του Νίκου Οικονομόπουλου που υπήρχε σε κολόνα. Από την άλλη άκρη της γραμμής, ακούγεται η έκκληση να σταματήσουν τις κλήσεις, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και το πρόγραμμα των πυροσβεστών βεβαρυμένο, μιας και τα ανοιχτά μέτωπα πυρκαγιών σε ολόκλήρη τη χώρα είναι πολλά.

Οι θαυμάστριες του Νίκου Οικονομόπουλου βάζουν τα γέλια και συνεχίζουν. Για το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκε ήδη και η αστυνομία, που αναλύει το υλικό σε μια προσπάθεια να διαπιστώσει ποια ήταν τα πρόσωπα, που αποφάσισαν να περάσουν την ώρα τους, κάνοντας φάρσα στην Πυροσβεστική.

Οι νεαρές κοπέλες εφόσον φυσικά έλαβαν αρνητική απάντηση από τον Πυροσβέστη, τελικά σκαρφάλωσαν στην κολόνα, την κατέβασαν και την πήραν μαζί τους καμαρώνοντας για το κατόρθωμά τους στο Tik Tok.

Σε όλο το βίντεο τα πρόσωπα των κοριτσιών φαίνονται καθαρά, με τα σχόλια στο διαδίκτυο, να διαδέχονται το ένα το άλλο, για τα όσα έγιναν.

Περισσότερα Εδω