Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Κοσώνας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο νεαρός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γη της Ελιάς» στον ρόλο του Μιλτιάδη, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις σπουδές στη Φυσική και τη μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα.

«Είμαι ο “Μιλτιάδης” Λεοτσάκος, ένα παιδί που έχει σπουδάσει γεωπονική και πάει να δουλέψει στα κτήματα των Βρεττάκων. Ο “Μιλτιάδης” έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες γιατί έχει ένα περίεργο παρελθόν, ζει τον έρωτά του στην Μάνη με την Αλκμήνη», είπε αρχικά ο Νίκος Κοσώνας.

«Το σκέφτηκα πολύ για να σπουδάσω υποκριτική, σπούδαζα φυσικός για 3 χρόνια στο πανεπιστήμιο. Oι γονείς μου θορυβήθηκαν και ένιωθαν ανασφάλεια όταν τους είπα ότι θα αφήσω το πανεπιστήμιο για τη δραματική σχολή. H τρέλα μου να κάνω όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορώ, έρχεται από την “τρελή” μαμά μου, Δάφνη Μπόκοτα. Είναι ευτυχία που έχω μία οικογένεια που με σπρώχνει να κάνω πράγματα», τόνισε ο Νίκος Κοσώνας.

Ο Νίκος Κοσώνας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα. λέγοντας: «Ρωτάω τους γονείς μου για ζητήματα βαθιά και της ψυχής. Θυμάμαι ότι η μαμά μου ήταν πολύ, πολύ όμορφη όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Ο κόσμος πάντα στο δρόμο αντιμετώπιζε τη μητέρα μου με χαμόγελο και ευγένεια. Έχει τύχει να προχωράμε μαζί στο δρόμο και να αναγνωρίσουν έμενα. Μου είπε “τώρα είναι η σειρά σου”. Θα ήθελα να επιστρέψει στην τηλεόραση σε κάτι που να είναι ήρεμη και να της αρέσει».

«Έχει πικραθεί από τον χώρο γιατί ήταν άκομψος ο τρόπος που σταμάτησε από την Eurovision και τη στεναχωρεί. Θα ήθελα να κάνουμε κάτι τηλεοπτικό μαζί, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Για την προσωπική ζωή του, ο Νίκος Κοσώνα εξομολογήθηκε: «Υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, αν προγραμματιστεί και όχι στην τύχη. Η κοπέλα μου είναι πάρα πολύ καλή με κατανόηση και υπομονή. Όταν μου γκρινιάζει η κοπέλα μου, αγκαλιαζόμαστε και μας περνάει».

Περισσότερα Εδω