Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

Με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο «Νοοσοφία», ο Νίκος Καρβέλας μίλησε για τη ζωή του, το «πιστεύω» του, ενώ δεν διαφώνησε αρκετές φορές on air με τη δημοσιογράφο του Mega. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός συνθέτης εξέφρασε την ενόχλησή του με τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου κάνοντας μια γενικότερη τοποθέτηση για την έννοια βασικών λέξεων…

«Περίμενε να ολοκληρώσω την πρόταση και μετά θα με ρωτήσεις. Για να με ρωτήσεις αν είμαι καλός ή κακός θα πρέπει να ορίσεις τη λέξη “σέβομαι”, το τι σημαίνει σέβομαι… Αν σε ρωτήσω δεν ξέρεις και δεν θες να σε ρωτήσω γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις», είπε ο Νίκος Καρβέλας.

Ενώ πρόσθεσε: «Θα σε ρωτήσω… αφού δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη σέβομαι, πώς ξέρεις αν κάτι είναι καλό ή κακό. Αν ρωτήσεις έναν άνθρωπο γιατί σέβεται τη μάνα σου η απάντηση είναι στο “εεε…” Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους γιατί εγώ εκ τύχης έχω υποστεί τον “βιασμό” των ερωτήσεων έσωθεν», είπε ο Νίκος Καρβέλας για όμοιες ερωτήσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Νίκος Καρβέλας χαρακτηρίζοντας «βόθρο» την Βουλή των Ελλήνων έκανε τη Νίκη Λυμπεράκη να αντιδράσει, ωστόσο ο ίδιος δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του, ξεσπώντας κατά της δημοσιογράφου…

«Τους θεσμούς τους κοιτάμε με έναν σεβασμό. Το εάν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους σε έναν θεσμό, είναι θέμα συζήτησης», σχολίασε η Νίκη Λυμπεράκη.

Ενώ ο Νίκος Καρβέλας της απάντησε: «Δυστυχώς όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστεψα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι ίδιος όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς, λες τα ίδια που λένε όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα αφού πιάνονται από μία λέξη που είπα ότι «Η Βουλή είναι ένας βόθρος ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκατομμύρια Έλληνες»

«Ήρθα εδώ πέρα όχι για να μιλήσω σε εσένα αλλά στον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ ως Μέσο. Αυτή τη στιγμή η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική», κατέληξε ενοχλημένος ο Νίκος Καρβέλας με την παρουσιάστρια του Mega να περνά σε διαφημιστικό διάλειμμα.

 

Περισσότερα Εδω