Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίστηκε το πρωί η Φαίη, η παίκτρια που αποχώρησε από το The Bachelor στην τελευταία τελετή των Ρόδων. Η νεαρή κοπέλα που δε κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά ανέφερε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως δέχτηκε σκληρό bullying από κάποιες συμπαίκτριές της για τα κιλά της και την προσωπικότητά της. Η ίδια, μάλιστα, «έδωσε στεγνά» τη Λάουρα.

«Δέχτηκα bullying για λόγους εμφάνισης, για λόγους προσωπικότητας, μου έλεγαν ότι δεν έχω προσωπικότητα. Ήταν κάποιες κοπέλες μέσα στην βίλα, που με έχουν προσβάλει για το σώμα μου και για τα κιλά μου. Είμαι πληθωρική, απλά κάποιες κοπέλες με πρόσβαλαν πολύ για αυτό τον λόγο. Η παραγωγή ήταν συνεχώς δίπλα μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτό ήταν ένα θέμα, που έπρεπε να το λύσω μόνη μου. Η Λάουρα το έκανε, ήταν περισσότερο προσβλητική από όλα τα κορίτσια», δήλωσε η Φαίη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγες ώρες μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις, η Λάουρα θέλησε να απαντήσει μέσω Instagram, ανεβάζοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις και γράφοντας απευθυνόμενη στην Φαίη: «Μωρή κλαψιάρα, έλεος».

Στη συνέχεια η Λάουρα έστειλε ένα ακόμα πιο επιθετικό μήνυμα στη Φαίη, το οποίο η τελευταία το κοινοποίησε στα instastories.

Περισσότερα Εδω