Μία γεύση από το νέο ανανεωμένο κατάστημα της ΙΚΕΑ στη Λάρισα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Τρίτη άνθρωποι από το χώρο της ενημέρωσης απ’ όλη τη Θεσσαλία.

Μαζί με τον Advertising & PR Marketing Executive της ΙΚΕΑ κ. Πάρι Χρανιώτη και τον διευθυντή του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλίας κ. Σταύρο Καραμελίδη, έγινε ξενάγηση στο νέο χώρο, ο σχεδιασμός του οποίου ουσιαστικά προσφέρει τη γνωστή εμπειρία ΙΚΕΑ, αλλά σε μικρότερη διάταξη, καθώς το νέο κατάστημα πλέον εκτείνεται σε 10.000 τ.μ.

Έτσι, οι αγορές απέκτησαν σαφώς μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και ταχύτητα, χωρίς όμως να υπάρξουν εκπτώσεις στην πετυχημένη φιλοσοφία που επιτρέπουν στον επισκέπτη να βρει τα προϊόντα που ψάχνει ή να αποκτήσει νέες ιδέες, μέσα από ολοκληρωμένα δωμάτια και έτοιμες ιδέες διακόσμησης.

Εντυπωσιακό είναι και το νέο Swedish Deli, το εστιατόριο της ΙΚΕΑ που πλέον βρίσκεται στη μέση του διαδρόμου και προσφέρει μία καινούρια εμπειρία Σουηδικής γαστριμαργικής κουλτούρας, με έναν καφέ, ένα γεύμα ή και με το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων.

Καινοτομία υπάρχει και στην αλλαγή συγκέντρωσης των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, που επιτρέπει στους πελάτες πλέον να επιλέγουν τα έπιπλα που επιθυμούν ανάμεσα σε 3.000 κωδικούς και να τα παραλαμβάνουν από την Εξυπηρέτηση Πελατών, όπου υπάλληλοι της ΙΚΕΑ τα συγκεντρώνουν για εκείνους.

«Ξανασυστηνόμαστε. Το ΙΚΕΑ Θεσσαλίας αλλάζει, μειώνεται στο κομμάτι της διάταξης, αυξάνεται στο κομμάτι της έμπνευσης και της εμπειρίας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Advertising & PR Marketing Executive της ΙΚΕΑ κ. Πάρις Χρανιώτης.

Δείτε τι είπε:

«Προσφέρουμε σε μικρότερη διάταξη ταχύτητα και ευελιξία στις αγορές του πελάτη» σημείωσε ο διευθυντής του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλίας κ. Σταύρος Καραμελίδης.

Δείτε τη δήλωσή του:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω