Στην πόλη της Λάρισας βρέθηκε σήμερα, το απόγευμα της Δευτέρας ο βουλευτής Α’ Αθηνών Νάσος Ηλιόπουλος, ως εισηγητής στην πρώτη ανοιχτή συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Αριστεράς στο Επιμελητήριο Λάρισας.

«Είναι η ιδρυτική εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στη Λάρισα. Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν γίνει περισσότερες από ενενήντα ανοιχτές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα και το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου θα γίνει η ιδρυτική συνδιάσκεψη στην Αθήνα. Στόχος μας είναι να υπάρξει ένας μαχητικός, προοδευτικός αριστερός χώρος, ο οποίος θα ασκήσει ουσιαστική αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι σε μια σειρά από κεντρικά ζητήματα, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ ασκούν συναινετική αντιπολίτευση»

«Για εμάς έχει ιδιαίτερη αξία το ότι βρισκόμαστε σήμερα στη Λάρισα και λόγω των κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου, αλλά και λόγω της καταστροφής που αντιμετώπισε ο νόμος, μια καταστροφή για την οποία από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει κανένα στρατηγικό σχέδιο για να αντιμετωπιστούν οι πληγές που άνοιξαν και αυτό φάνηκε στην ερώτηση του Αλέξη Χαρίτση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ήρθε μεν στη Βουλή, αλλά στην πραγματικότητα προσπάθησε να πει κάποια πράγματα για τα μπλόκα, χωρίς να πει τίποτα για το σχέδιο της Θεσσαλίας. Στηρίζουμε ξεκάθαρα τις αγροτικές κινητοποιήσεις και θεωρούμε ότι οι αγρότες έχουν δίκιο», δήλωσε ο κ. Ηλιόπουλος.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω