«Το μήνυμα των πολιτών στις κάλπες της 21ης Μαΐου μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια κυβέρνηση αυτοδύναμη, για μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ώστε να συνεχίσει η χώρα μας σταθερά, αποφασιστικά να βαδίζει προς την πρόοδο και την ευημερία. Το ίδιο δυνατό θα πρέπει να είναι και το μήνυμα στις εκλογές που έρχονται.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν με την ψήφο τους, αλλά και να τους διαβεβαιώσω ότι η δέσμευσή μου παραμένει ακέραιη: να πάμε τον νομό Λάρισας ακόμη πιο ψηλά. Μπορούμε.», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός ρίχνεται στη νέα εκλογική μάχη έχοντας «κληρονομιά» τους 17.996 σταυρούς προτίμησης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό της, ξεκινώντας έναν καινούριο κύκλο περιοδειών στα χωριά του νομού Λάρισας. Από το Κουλούρι, το Μακρυχώρι και τους Γόννους, που επέλεξε ως τους πρώτους σταθμούς, η κ.Καραλαριώτου τονίζει πως το μήνυμα των πολιτών από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου μπορεί και πρέπει να είναι ακόμη πιο δυναμικό, για τη σταθερότητα που έχει τόση ανάγκη ο τόπος μας.

«Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη όχι μόνον για τη συνέπεια έργων και λόγων, αλλά και για το όραμα που έχει για την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Για καλύτερους μισθούς, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για μία καλύτερη δημόσια υγεία, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία Ελλάδα ισχυρή και ασφαλή σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον, για μία Ελλάδα παραγωγική, που σέβεται τον κόπο και τον μόχθο των ανθρώπων της. Μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον τόπο μας, μπορούμε να πάμε τον νομό Λάρισας ακόμη πιο ψηλά. Η δέσμευσή μου, να εργαστώ ακόμη πιο σκληρά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας παραμένει: θα είμαι πάντα δίπλα σας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω