«Με συνέργειες και σχέδιο και με τη βοήθεια όλων μας ο Χαλβάς Φαρσάλων μπορεί να πιστοποιηθεί και να γίνει, και επίσημα, ο διασημότερος πρεσβευτής των Φαρσάλων, όχι μόνο σε πανελλήνιο αλλά και σε διεθνές επίπεδο».

Τα παραπάνω τόνισε στο χαιρετισμό που απηύθυνε στην τελετή έναρξης της 15ης Γιορτής Χαλβά στα Φάρσαλα, η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

«Μετά από δυο χρόνια περιορισμών, έχουμε πάλι τη δυνατότητα να βρεθούμε από κοντά και να σφίξουμε τα χέρια μας», σημείωσε η Λαρισαία βουλευτής, η οποία στάθηκε ιδιαίτερα στα όσα θα πρέπει να γίνουν ώστε να αποκτήσει το πιο διάσημο έδεσμα των Φαρσάλων τη θέση που του αξίζει στις αγορές.

«Βλέπουμε ότι οι προσπάθειες των τοπικών χαλβαδοποιών και εμπόρων, του Δήμου Φαρσάλων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Επιμελητηρίου και όλων των φορέων που εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση είναι σημαντικές και φέρνουν αποτελέσματα. Ο χαλβάς είναι ταυτισμένος με τα Φάρσαλα και συνυφασμένος με την τοπική παράδοση και κληρονομιά.

Η πιστοποίηση αυτού του πολύτιμου και φημισμένου προϊόντος θα δώσει ώθηση και νέα πνοή στην τοπική οικονομία.

Με εξωστρέφεια, ποιότητα, αποτελεσματική οργάνωση και στρατηγικό σχεδιασμό, μπορούμε να καταστήσουμε το χαλβά Φαρσάλων και όλα τα ξεχωριστά προϊόντα του νομού μας, μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και αφετηρία διεθνών συνεργασιών» κατέληξε η Λαρισαία βουλευτής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω