Ο Νικόλας Παπαπαύλου τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Big Brother της νέας εποχής, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στην απόφασή του να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

«Από την εταιρεία παραγωγής με έκαναν να αισθανθώ πολύ άνετα από την αρχή. Να αισθανθώ μεγάλη ασφάλεια ώστε να πω το μεγάλο “ναι”. Είναι γνωστό ότι η οικογένειά μου είναι δίπλα μου από την αρχή, ακόμα και όταν βγήκα και μίλησα δημόσια για την σεξουαλικότητά μου. Ανοίγουμε έναν δρόμο. Σπάμε ακόμη ένα στερεότυπο.

Είναι η αρχή ώστε να μπορεί το κοινό της LGBTQ κοινότητας να εκφραστεί και μέσα από αυτόν τον χώρο. Είναι η πρώτη 100% ελληνική παραγωγή με περιεχόμενο που αφορά γκέι κοινό. Αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα η πρώτη ταινία που ευτυχώς ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει και πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Έχει γίνει ένας μικρός πανικός» είπε ο Νικόλας Παπαπαύλου.

Όσο για το αν το οικονομικό ήταν ένας λόγος που τον έκανε να δεχτεί την πρόταση, ο Νικόλας Παπαπαύλου είπε:

«Το οικονομικό σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κριτήριο για την όποια επαγγελματική απόφαση πόσο μάλλον γι’ αυτή. Δε θα έκανα κάτι αν και αυτό το κριτήριο δεν ήταν έτσι ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου. Η αγάπη που έχω λάβει είναι μεγαλύτερη από τα αρνητικά μηνύματα. Τα όποια hate σχόλια προέρχονται από ανώνυμα προφίλ.

Αν και εφόσον αυτή η ταινία προωθηθεί έξω και πάρει ένα βραβείο θα είναι ένα πολύ ωραίο συν στην όλη προσπάθεια… Ο καθένας κάνει τη δική του προσπάθεια και ο χρόνος θα δείξει αν θα τα καταφέρει ή όχι. Αναλογικά με την έλλειψη εμπειρίας μου θεωρώ ότι τα πήγα καλά χωρίς έπαρση και ίχνος εγωισμού».

Περισσότερα Εδω