Ακόμη μία υπέροχη απογευματινή βραδιά στην Πλατεία “ΖΗΣΗΣ ΛΙΟΥΠΑΣ” στο Μακρυχώρι απόλαυσαν κάτοικοι, αλλά και επισκέπτες το αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Διευθυντής της σχολής κ. Χρήστος Κτιστάκης και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γόννων κ. Βασίλης Σίμος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιώργος Κυρίτσης και Νίκος Μητσογιάννης, η Πρόεδρος της Κοινότητας κα Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον ΔΟΠΑΠΕ του Δήμου Τεμπών και από τη Μουσική Σχολή του Δήμου. Στο πρώτο μέρος στο τραγούδι ήταν η κα Ελένη Μιχαλέ και ο κ. Χρήστος Ζαχαρίας, συνοδευόμενοι στο πιάνο από τον Διευθυντή της Μουσικής Σχολής κ. Χρήστο Κτιστάκη και από μπουζούκια του δασκάλου και μαθητών της μουσικής σχολής.

Στο δεύτερο μέρος η παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής, εξέπληξε όλους με την καταπληκτική παρουσίας της υπό τη Διεύθυνση της Ροδόπη Τσόκανου και τη συνοδεία μπουζουκιών και κιθάρας.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών ευχαρίστησε τον Διευθυντή, τους καθηγητές, τις μαθήτριες/τές της Μουσικής Σχολής και τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν και στα τρία αφιερώματα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη. Aναφέρθηκε στη σημασία λειτουργίας της Σχολής, καθώς επίσης και τη σημαντική συμβολή της στον πολιτισμό και στην παράδοση του τόπου μας. Τόνισε δε ότι η λειτουργία και η ύπαρξή της όλα αυτά τα χρόνια στηρίζεται στη συμμετοχή των παιδιών και αυτό πρέπει να συνεχιστεί για να φτάσει η Μουσική Σχολή ακόμη ψηλότερα. Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή συνέχεια καλοκαιριού.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω