Η Δάφνη Καραβοκύρη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Beauty Stars by Madame Figaro. Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε τόσο για τα πικάντικα… podcast της όσο και για τις σχέσεις της με την Τζένη Μελιτά μετά το τέλος της συνεργασίας τους στην ΕΡΤ.

«Μια ξανθιά παρουσιάστρια μου είπε ότι είναι πολύ αστεία και εύγλωττη αλλά αρνήθηκε να έρθει στο podcast μου γιατί για το σεξ δεν μιλάει ούτε με τον άνδρα της. Βρε κορίτσι μου της λέω έχεις κάνει και ένα παιδί και μου απαντάει ότι είναι διαφορετικό. Δεν μπορώ να πω όνομα» αποκάλυψε η Δάφνη Καραβοκύρη.

«Όχι, δεν έχω καλέσει τη Τζένη Μελιτά στο podcast μου. Δεν κάνουν όλοι για όλα. Εμένα δεν μου βγάζει κάτι για να την καλέσω, η Τζένη είναι ένα μαζεμένο παιδί, είναι συντηρητική, δηλαδή έχει ένα άλλο προφίλ. Ούτε κάνουμε παρέα, ούτε έχουμε επικοινωνία. Όταν ξεκινάς να κάνεις μια δουλειά, δεν ξεκινάς να την κάνεις για να γίνεις φίλος με τους άλλους. Δεν ταίριαξαν οι χημείες μας, δεν ταιριάζουν όλοι με όλους», είπε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Περισσότερα Εδω