Μια ακόμη πετυχημένη ανάβαση έκανε η Λαρισαία Νατάσα Πατιράκη η οποία κατέκτησε την κορυφή του ψηλότερου βουνού της Αφρικής το Κιλιμάντζαρο.

Μετά τη κορυφή του Καυκάσου πριν λίγους μήνες, συνέχισε τις αναβάσεις της και τη νέα χρονιά, γράφοντας χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της:

«Φτάσαμε ψηλα!!! φτάσαμε ΜΑΖΙ!

To the highest point of Africa!!!

Μια καρδιά άδεια δεν κάνει ούτε βήμα…μια καρδιά γεμάτη όμως μπορεί να φτάσει λίγο παρακάτω απο τα 6.000 μέτρα!!!για άλλη μια φορά ευχαριστώ που ήσασταν μαζί!».

Λίγες ημέρες πριν φτάσει στην κορυφή σε άλλη ανάρτησή της έγραφε, συγκινώντας:

«Μια χρονιά που ο covid έμπαινε με θράσος στα πνευμόνια των ανθρώπων και τους έκλεβε το οξυγόνο…ΕΜΕΙΣ αποφασίσαμε να πάμε κάπου όπου θα χρειαζόταν να αναπνέουμε και να ζούμε με το μισό οξυγόνο από αυτό που έχουμε καθημερινά στη ζωή μας!!!

Μια χρονιά που 1.200.000 στρέμματα γης κάηκαν φέτος στην χώρα μας και έβαψαν μαύρο το ελληνικό χώμα και τις ψυχές μας…ΕΜΕΙΣ αποφασίσαμε να πάμε κάπου … που θα βαδίζαμε πάνω σε ολόλευκο χιόνι ,που όλα θα ήταν γύρω μας άσπρα…και τα μάτια μας θα γέμιζαν φως!!!

Μία χρονιά που το γυναικείο φύλο δέχτηκε(και δυστυχώς ακόμα δέχεται) τόσες πολλές θανατηφόρες επιθέσεις στην Ελλάδα μας…ΕΜΕΙΣ αποφασίσαμε να αποδείξουμε ότι η γυναικεία δύναμη και ψυχή,δεν στερείται σε τίποτα της αντρικής…και η όλη ομορφιά είναι στη δύναμη της συνεργασίας,της αλληλεγγύης και του αλληλοσεβασμού των δύο φύλων για την επίτευξη του κάθε στόχου!!!

Μία χρονιά που μας «εκπαίδευαν» να γίνουμε ένα σώμα με τον καναπέ και τους 4 τοίχους …ΕΜΕΙΣ αποφασίσαμε να δυναμώσουμε το σώμα μας και να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα την φύση…την πραγματική μας φύση!!!

Μία χρονιά που ο καθένας «έπρεπε» να απομονωθεί μέσα στη μάσκα του…ΕΜΕΙΣ αποφασίσαμε να βιώσουμε το ΜΑΖΙ καλύτερα και περισσότερο από ποτέ!!!

Μα το σημαντικότερο που καταφέραμε αυτή τη χρονιά ήταν να σταματήσουμε τις δικαιολογίες που σκοτώνουν τα όνειρα μας,να ξανασυστηθούμε στον ευατό μας, να γίνουμε εμείς αυτό που περιμένουμε,να εθιστούμε ακόμα περισσότερο με τη ζωή,να είμαστε εκεί στο «παρόν» και να την μοιραζόμαστε με όμορφους ανθρώπους και σε όμορφους τόπους!!!!Πάμε ΨΗΛΑ!!!Πάμε ΜΑΖΙ!!!….(να δούμε τι παίζει και στην Αφρική)να «περπατήσουμε» στη ζωή!!!

Μακάρι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για μία ακόμα πιο υγίη και δυναμική χρονιά…γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε!

Χρόνια μας ΚΑΛΑ!!!!!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω