Το φετινό καλοκαίρι στον Πλαταμώνα είναι διαφορετικό. Ένας κοσμοπολίτικος αέρας πνέει στη νότια πλευρά του, δίνοντας ταυτόχρονα μια νότα προσιτής πολυτέλειας που έλειπε από το αγαπημένο θέρετρο των Λαρισαίων.

Το  ISANTI ήρθε και αποτελεί από την πρώτη στιγμή μία καινούργια σελίδα στην κατηγορία των beachbar του Πλαταμώνα. Οι εξωτικοί φοίνικες δεσπόζουν επιβλητικά στο χώρο συμπληρώνοντας την βασισμένη στο ξύλο και στα γήινα χρώματα αισθητική του. Με λίγα λόγια μία όαση φτιαγμένη αποκλειστικά για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Σχεδιασμένο δια χειρός Μάριου Χαδουλού – του Λαρισαίου interiordesigner που δραστηριοποιείται στη διαχείριση, τη μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων – το ISANTI μεταφέρει τον επισκέπτη σε ένα  μαγευτικό περιβάλλον και είναι το ιδανικό  μέρος όπου ο ήλιος, το νερό, η άμμος, και η μουσική συνδυάζονται με έναν απίθανο τρόπο στην καλύτερη παραλία του Πλαταμώνα!

Ξεκινώντας κανείς από τη χαλάρωση στις απίστευτα άνετες ξαπλώστρες και στις μοναδικές πολυθρόνες μπορεί να συνεχίσει δοκιμάζοντας γαστρονομικούς θησαυρούς, συνδυάζοντάς τους με τα εξαιρετικά κοκτέιλ, και όλα αυτά με εξυπηρέτηση που θυμίζει πολυτελείς προορισμούς! Αν προσθέσουμε τα live και την party διάθεση του σαββατοκύριακου το ISANTI δεν έχει πραγματικά τίποτα να ζηλέψει από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς των ελληνικών νησιών! Αντίθετα μεταφέρει τους θαμώνες του σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από αυτό που έχει κανείς συνηθίσει στα κοντινά παράλια και φέρνει στο μυαλό εικόνες …Μυκόνου!

Και το βράδυ μετά το ηλιοβασίλεμα, το  Isanti μετατρέπεται σε έναν υπέροχο γαστρονομικό προορισμό, ένα υψηλής αισθητικής ατμοσφαιρικό εστιατόριο  με εξαίσιες live  μουσικές και χαλαρωτική διάθεση στο μπαρ…

Ναι, έλειπε από τον Πλαταμώνα, που παρέχει κάθε είδους διασκέδαση, αυτού του είδους η προσέγγιση στις καλοκαιρινές διακοπές… Το ομολογούν όσοι έσπευσαν να το υποδεχτούν  με χαρά και να ζήσουν την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω