Με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, εκδήλωση με στόχο την ανάδειξη των μηνυμάτων της πρόληψης κατά των εξαρτήσεων.

Το λαρισινό κοινό ήρθε σε επαφή με τις δράσεις, το έργο και τη φιλοσοφία του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ και του Εργαστηρίου Ζωής, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε μέσω προβολών, και σύντομων ομιλιών.

Οι ίδιοι οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου, έφηβοι, παιδιά και ενήλικες μίλησαν για την εμπειρία τους στο Εργαστήρι Ζωής. Τέλος η ομάδα θεάτρου ενηλίκων του Εργαστηρίου Ζωής έκλεισε την εκδήλωση με ένα πρωτότυπο δρώμενο με τίτλο «..και Γεννιόμαστε Ξανά», θέλοντας να αναδείξει τις ανησυχίες της ομάδας για το περιθώριο, την απομόνωση, την μοναξιά, την διαχείριση άγχους, την εξάρτηση και αλλά την αξία της συμπόρευσης, της σχέσης, της θέλησης για ζωή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης που διοργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων, ενώ τα δικά τους μηνύματα κατά των εξαρτήσεων έστειλαν η βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κα Ευαγγελία Λιακούλη, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Πινακάς και ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Δεληγιάννης που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω