Με πολλά χαμόγελα, μουσική και παιχνίδι τα παιδιά και οι εκπαιδευτές του Κέντρου Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ ευχήθηκαν σε γονείς και προσκεκλημένους «Καλό καλοκαίρι», στην τελευταία εκδήλωση της χρονιάς που διοργανώθηκε στο πάρκο του Αγ. Αντωνίου την Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Γονείς και εκπαιδευτές συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά σε όλα τα παιχνίδια τους σε μια γιορτή χαράς και συγκίνησης για την εξέλιξή τους.

Το Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ ΙΙ αποτελεί δομή του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας και δέχεται παιδιά στο φάσμα του αυτισμού ηλικίας 2-10 ετών. Βασικός στόχος του Κέντρου Ημέρας είναι η πρώιμη παρέμβαση για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ένταξης τους σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία (πρωινό καθημερινό τμήμα) και η υποστήριξη των παιδιών που έχουν ήδη ενταχθεί σε σχολικό πλαίσιο σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς (απογευματινά τμήματα). Παράλληλα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και υποστήριξη της οικογένειας ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις διαφορετικές καταστάσεις που βιώνει με το παιδί.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω