Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη μιλώντας για τη ζωή της, την τηλεόραση και τις αλλαγές στην καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην περίοδο όπου την απασχολούσε έντονα η προσωπική της ζωή καθώς όταν μία σχέση της έφτανε στο τέλος, αμέσως ξεκινούσε μια άλλη.

«Ήμουν ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος. Ήμουν δειλή, δεν διεκδικούσα πράγματα που ίσως να μου άξιζαν, μέχρι πριν από κάποια χρόνια. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα “ως εδώ”.

Δεν ξέρω τι έγινε εσωτερικά μέσα μου, άρχισα να διεκδικώ στη δουλειά μου , στη ζωή μου και να πατάω σταθερά στα δυο μου πόδια. Αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Και αποκάλυψε: «Φοβόμουν τη μοναξιά και το να μείνω χωρίς σχέση και χωρίς σύντροφο. Με το που τελείωνε η μία η σχέση, λες και ήταν έτοιμος ο επόμενος σύντροφος, σαν σκυταλοδρομία. Παρελάμβανε ο επόμενος από τον προηγούμενο. Δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου ούτε πέντε μέρες. Τώρα το πιο φυσιολογικό πράγμα που φαίνεται η ανεξαρτησία μου», είπε στο Night Out η Ναταλία Γερμανού.

Περισσότερα Εδω