Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, τις σκέψεις που έκανε στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική αλλά και το πώς βλέπει τον εαυτό του σήμερα. 

«Ποτέ δεν είχα την αντίληψη του ωραίου. Δεν ένιωθα ωραίος. Στη συνείδησή μου από το σχολείο ακόμα ήταν όλοι οι άλλοι πιο ωραίοι από μένα, δεν είχα καλή γνώμη για την εμφάνισή μου. Και πιο μετά, δεν ασχολιόμουν με το αν είμαι καλός ή όχι στην υποκριτική, γιατί υπερίσχυε η αγάπη για τη δουλειά μου», ανέφερε αρχικά. Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Για το ενδεχόμενο να ξεκινούσε μια νέα πορεία στο εξωτερικό: «Δεν θα πήγαινα στο εξωτερικό για δουλειά, δεν έχω αυτή την ψευδαίσθηση. Αν με έβαζες μαγικά σε μία ταινία, θα ήμουν ευτυχισμένος αλλά χωρίς να χαλάσω ούτε μία ημέρα για αυτό. Δεν με ενδιαφέρει να παίζω στα αγγλικά», απάντησε ο γνωστός ηθοποιός. 

Για το ξεκίνημά του στην υποκριτική: «Όταν τελείωσα το πρώτο έτος της σχολής, έπαιξα στην Επίδαυρο. Πληρώθηκα κατευθείαν από εκεί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα πάει καλά. Εκτονώνομαι πολύ στη σκηνή, την έχω ανάγκη», παραδέχτηκε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό για το εάν έχει διαβάζει ποτέ ποίηση παρέα με κάποια σύντροφο.

«Δεν έχω διαβάσει ποτέ ποίηση σε σύντροφό μου, είναι μοναχική η ποίηση. Ενώ αντίθετα μπορεί να κάτσω να διαβάσω ένα κομμάτι από ένα μυθιστόρημα που με συγκινεί. Η ανάγνωση της ποίησης, αν δεν γίνει σωστά μπορεί να φτάσει στα όρια του αστείου», είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ο οποίος δεν θέλησε να περάσει σε καμία λεπτομέρεια της προσωπική του ζωής. 

 

 

Περισσότερα Εδω