«Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Γεωργίου του Δήμου Κιλελέρ, αποτελεί κόσμημα για την περιοχή, καθώς, εκτός από τα πολιτιστικά δρώμενα, διαδραματίζει ενεργό ρόλο και σε θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος για τους κατοίκους της κοινότητας».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν . Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά την τοποθέτησή του στην ετήσια εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Γεωργίου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη την πρόεδρο Δέσποινα Μπουλασίκη και τις κυρίες του δραστήριου Συλλόγου, Αναστασία Πούσια, Κική Γράβα, Ευαγγελία Παπαστεργίου, Θωμαή Λεοντοπούλου, Ευαγγελία Νανούλη και Αθηνά Σπανού, καθώς και την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Γιολάντα Νανούλη – Λιάπη, για την δράση τους, τόνισε, πως με την άριστη συνεργασία τους, έχουν συνδράμει στην προβολή και ανάδειξη ζητημάτων της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην συμβολή των Γυναικείων Συλλόγων στην βελτίωση της καθημερινότητας των τοπικών κοινωνιών, σημειώνοντας:

«Οι Σύλλογοι Γυναικών, μετά την περίοδο της πανδημίας, στην κυριολεξία “βγήκαν μπροστά” και με τις πολιτιστικές τους δράσεις και εκδηλώσεις, συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιστροφή στην κανονικότητα», ενώ κάνοντας ειδική αναφορά στις γυναίκες του Αγίου Γεωργίου, επεσήμανε:

«Σας ευχαριστώ για τους ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, που έχουμε χτίσει. Παρακολουθώ και συμμετέχω στενά στις δράσεις σας, όπως η βράβευση των γηγενών ιατρών, με ειδική αναφορά στον μεγάλο άνθρωπο και ιατρό Θωμά Τσικρίκα και η ημερίδα για την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη διανομή της γης στους κατοίκους του χωριού».

Τέλος, ο κ. Κέλλας, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην συντήρηση του ιστορικού ναού του Αγίου Γεωργίου και την αποκατάσταση των βυζαντινών εικόνων και τοιχογραφιών, σημειώνοντας, ότι απομένει η ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μετά και την έγκριση της σχετικής μελέτης από το Υπουργείο Πολιτισμού εδώ και χρόνια.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας, ζήτησε από τις Γυναίκες του Συλλόγου και την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας να συνεχίσουν τη δράση τους, με την ίδια ζέση, καθώς, όπως υποστήριξε, “το έργο τους αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη για τους κατοίκους της περιοχής”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω