«Η μεγάλη θεομητορική γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου αποτελεί μέρα χαράς και ελπίδας για τον ελληνορθόδοξο κόσμο, που τιμά την Προστάτιδά του και Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους μας. Σε όλη την οικουμένη, σε κάθε χριστιανικό σπίτι, οι πιστοί επικαλούνται το όνομα της Μητέρας του Χριστού στην αντιμετώπιση κάθε δοκιμασίας και δοξάζουν τη χάρη και τις θαυματουργικές παρεμβάσεις της.»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ραψάνης, μετά το πέρας της πανηγυρικής θείας λειτουργίας, στην οποία συμμετείχε, προσθέτοντας:

«Με τη βοήθεια της Παναγίας μας, γιορτάζουμε τον φετινό Δεκαπενταύγουστο απαλλαγμένοι από την απειλή της πανδημίας και ατενίζουμε το μέλλον της πατρίδας με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες του έθνους μας.

Με μεθοδική δουλειά, αφήνουμε πίσω μας τη δύσκολη δωδεκαετία των μνημονίων και της πανδημίας και ενισχύουμε την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού, προάγοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.

Με όραμα για την πορεία της πατρίδας μας στον 21ο αιώνα, η Ελλάδα στέκεται αυτοδύναμη στις περιφέρειες της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων, προασπίζοντας το κράτος δικαίου, τη διεθνή σταθερότητα και ασφάλεια.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω