Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη η νέα σχολική χρονιά για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων με την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού.

Οι Παιδικοί Σταθμοί “πλημμύρισαν” από παιδικά χαμόγελα, με τους γονείς να συνοδεύουν τα παιδιά τους και να ενημερώνονται για θέματα λειτουργίας των παιδικών σταθμών. Επίσης ξεναγήθηκαν  στο χώρο όπου θα φιλοξενηθούν τα βλαστάρια τους και να μιλήσουν με το προσωπικό.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Δεληγιάννη παρέστησαν στον Αγιασμό του 3ου Παιδικού Σταθμού στην συνοικία του Αγίου Αθανασίου, ο οποίος τελέστηκε από τον πατέρα Νικηφόρο.

Ο κ. Καλογιάννης τόνισε: “Τα παιδιά είναι το αύριο της πόλης μας και προσέχουμε πολύ για την παιδεία που θα τα δώσουμε, για την υγεία και την κοινωνικότητά τους.

Καλή χρονιά με υγεία και προσπάθεια να βελτιώσουμε τις συνθήκες απ’ όλες τις πλευρές. Η πόρτα μας είναι ανοιχτή σε όλους για οποιοδήποτε θέμα».

Υπενθυμίζεται ότι το ωράριο λειτουργίας των παιδικών σταθμών είναι από τις 07:00 π.μ. – 16:00 μ.μ., με ώρα προσέλευσης από 07:00 π.μ.- 09:00 π.μ. και ώρα αναχώρησης από 13:15 μ.μ. έως 16:00 μ.μ.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει πρόγραμμα προσαρμογής των νέων παιδιών, χωρίς να αποκλείεται η παραμονή τους για όλο το ωράριο μετά από επιθυμία των γονέων.

Παράλληλα από τη Δευτέρα 19/9/20122 θα ξεκινήσει και η λειτουργία της απογευματινής ζώνης για τον 5ο, Παιδικούς Σταθμούς με ώρες λειτουργίας από 16:30 μ.μ.- 21:15 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι το διάστημα 1/9/2022 έως 10/9/2022 γίνονται δεκτές νέες αιτήσεις και ενστάσεις και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά από λίγες ημέρες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για κάθε παιδικό σταθμό είναι το εξής:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω