Τον αγιασμό τους για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους τέλεσαν σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο οι Λαρισαίοι δικηγόροι, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Στο πλαίσιο του αγιασμού, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Τρύφων Τσάτσαρος με δηλώσεις του στο onlarissa.gr τόνισε ότι “η σημερινή μέρα δεν είναι μέρα καταγραφής προβλημάτων, αλλά μέρα εκκίνησης μία συντονισμένης προσπάθειας επίλυσης των ήδη υπαρχόντων, που απειλούν την επαγγελματική μας οντότητα, αμφισβητούν τον θεσμικό μας ρόλο και δυσχεραίνουν το έργο μας σε πολλές περιπτώσεις”.

Μετά το τέλος του αγιασμού, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος σε χαιρετισμό του προς τους Λαρισαίους δικηγόρους επεσήμανε “ότι η Δικαιοσύνη είναι πυλώνας της Δημοκρατίας μας και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς για το δύσκολο λειτούργημα που έχουν να επιτελέσουν, κρίνοντας όχι με τον πιο αυστηρό και απόλυτο τρόπο, αλλά με τον πιο δίκαιο που πολλές φορές αυτός ο δρόμος είναι και ο πιο ψυχοφθόρος”.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας – Φώτο: Θάνος Παλούκας / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω