Λίγα λεπτά πριν τη 1, την ώρα που ορίστηκε η διεξαγωγή της δίκης στο αυτόφωρο, κατέφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο το μεσημέρι της Πέμπτης, από το μεταγωγών, καθώς βρίσκονται υπό κράτηση, οι γονείς των τριών κοριτσιών που κατηγορούνται από τις δύο μεγαλύτερες κόρες τους 14 και 18 ετών, για ενδοοικογενειακή βία.

Ο πατέρας εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο της Λάρισας και η σύζυγός του, που δικάζονται σήμερα στο αυτόφωρο και ώρα 1 το μεσημέρι, βρίσκονται από προχθές Τρίτη υπό κράτηση. Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα η μητέρα της 24χρονης καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομη κατακράτηση διότι κλείδωσε τις δύο μεγαλύτερες κόρες της ηλικίας 24 και 18 ετών στην αποθήκη της ταράτσας «για συνετισμό». Στη δίκη την περασμένη εβδομάδα, ο 53χρονος πατέρας είχε υπερασπιστεί τη συνομήλική σύζυγό του, αποδίδοντας επιθετική συμπεριφορά στις κόρες του. Ωστόσο, πριν τρεις ημέρες η 24χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα να προσαχθεί και να συλληφθεί.

Οι γονείς δικάζονται στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στον δεύτερο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου ενώ, μέχρι στιγμής υπάρχει τεράστιο κύμα υποστήριξης από κοπελες της φεμινιστικής οργάνωσης προς τις κόρες του ζευγαριού.

Εξάλλου κακώσεις που παραπέμπουν σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης εξετάζοντας την 24χρονη κοπέλα η οποία τη Δευτέρα κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία. Από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει επίσης πως η 24χρονη φέρει και παλαιότερο κάταγμα που επίσης προκλήθηκε με επικίνδυνο τρόπο.

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω