Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, η δεύτερη δράση που οργανώθηκε και σχεδιάστηκε μέσα από το Δίκτυο Φορέων Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Τυρνάβου με θέμα: «Αντιμετώπιση Επειγουσών Καταστάσεων».

Κεντρική ομιλήτρια της δράσης ήταν η κ. Λιτσιούλη Βασιλική, Νοσηλεύτρια ΤΕ με εξειδίκευση στην Επειγοντολογία, Εκπαιδεύτρια της ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος, και με θεματολογία:

  • Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)
  • Πνιγμονή
  • Θέση ασφαλείας
  • Αντιμετώπιση μικροτραυματισμών.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου και Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ ευχαριστεί θερμά την ΕΠΟΜΕΑ Δήμου Τυρνάβου για την άψογη συνεργασία και τους φορείς υποστήριξης της 2ης Δράσης: Σύλλογος Φίλων της Βιβλιοθήκης Τυρνάβου, 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου, Κέντρο Υγείας Τυρνάβου. Επίσης, τους υπεύθυνους των Παιδικών Σταθμών, καθώς και τους Διευθυντές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας για την κοινοποίηση της εκδήλωσης προς τους μαθητές και τους γονείς αυτών.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ: 2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου με παράρτημα Ρομα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω