Διοργανώθηκε από τη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Λάρισας Μετεκπαιδευτικό Μάθημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, με ομιλητή τον Δρ. Δημήτριο Π. Μπόγδανο, Καθηγητή Παθολογίας και Αυτοάνοσων Νοσημάτων, Διευθυντή Κλινικής Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής και του Χειρουργικού Τομέα του Γ.Ν. Λάρισας, κος Ματθαίος Ευθυμίου, καλωσόρισε και παρουσίασε τον Καθηγητή, κο Μπόγδανο, στους παρευρισκόμενους, ο οποίος με τη σειρά του παρουσίασε το θέμα της ομιλίας του «ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΩΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ».

Η ανταπόκριση από τους ιατρούς και το προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής ήταν μεγάλη.

Παρευρέθησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κος Γρηγόριος Βλαχάκης, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, κος Κωνσταντίνος Καρακούσης, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κα Βασιλική Ζήση, καθώς και πάρα πολλοί συνάδελφοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η παρουσίαση ήταν καθηλωτική και οι παρευρισκόμενοι ενημερωθήκανε από τον Καθηγητή για το Ανοσολογικό Σύστημα και για το πως μπορούμε να το εκμεταλλευθούμε για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω