Διοργανώθηκε από το Γ.Ν. Λάρισας και συγκεκριμένα τη Χειρουργική Κλινική, Μετεκπαιδευτικό Μάθημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, με ομιλητή τον Δρ. Αθανάσιο Αθανασιάδη, Συντονιστή Διευθυντή του Τμήματος Ογκολογικής Παθολογίας του Νοσοκομείου.

Ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής και του Χειρουργικού Τομέα του Γ.Ν. Λάρισας, κος Ματθαίος Ευθυμίου, καλωσόρισε και παρουσίασε τον Δρ. Αθανάσιο Αθανασιάδη στους παρευρισκόμενους, ο οποίος με τη σειρά του παρουσίασε το θέμα της ομιλίας του «Βιοδείκτες στη διάγνωση, τη θεραπεία και την επιτήρηση του καρκίνου».

Η ανταπόκριση από τους ιατρούς και το προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής ήταν μεγάλη. Παρευρέθησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κος Γρηγόριος Βλαχάκης, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κα Βασιλική Ζήση, καθώς και πάρα πολλοί συνάδελφοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η παρουσίαση ήταν καθηλωτική και οι παρευρισκόμενοι ενημερωθήκανε από τον Δρ. Αθανασιάδη για το σημαντικό ρόλο των βιοδεικτών στη διάγνωση, τη θεραπεία και την επιτήρηση του καρκίνου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω