Συνέλευση φαρμακοποιών πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο “Imperial” της Λάρισας προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τα τοπικά θέματα των φαρμακείων της πόλης.

Η συνέλευση είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Απόστολο Βαλτά, καθώς και τον Νομικό Σύμβουλο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Ηλία Δημητρέλλο, ο οποίος εστίασε περισσότερο σε θέματα δεοντολογίας.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κ. Θανάσης Κουτσούκης τόνισε πως: “Είναι ευκαιρία αυτή η συνέλευση για τους συναδέλφους φαρμακοποιούς της Λάρισας, για να δούμε τί έχει γίνει και που στοχεύουμε.”

“Οι ποσότητες που προμηθεύουν οι εταιρείες προς τα φαρμακεία μας είναι συνεχώς μειούμενες, γιατί τα φάρμακα είναι φθηνά.” δήλωσε ο κ. Απόστολος Βαλτάς, ενώ εν συνεχεία γνωστοποίησε πως: “Υπάρχουν εταιρείες στη Ελλάδα που επειδή τα φάρμακα είναι φθηνά αντί να τα προμηθεύσουν στα φαρμακεία, τα εξάγουν νομίμως στο εξωτερικό. Κι ενώ το κράτος είναι υποχρεωμένο να προφυλάξει τον Έλληνα ασφαλισμένο και να του εξασφαλίσει τα φάρμακα επιτρέπει τις εξαγωγές.”

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη συνέλευση:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω