Συνάντηση με τους κατοίκους του Δαμασίου πραγματοποίησε η Δημοτική αρχή του Δήμου Τυρνάβου. Εκεί αποφασίστηκε μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο του Τυρνάβου την ημέρα της επετείου του σεισμού.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Στελιος Τσικριτσής, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Νταλαγιάννης, Νίκος Αρβανίτης, Διαμαντω Μπασμπα, Νίκος Μπαντογιας, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δαμασίου Τσανάκας, η πρόεδρος του Μεσοχωρίου Μαντουλη Ελένη, μέλη του τοπικού συμβουλίου Δαμασιου, η κα Άννα Τζαλη πρόεδρος του Δεληχιου Ιδρύματος ενώ παρούσα ήταν και η Βασίλισσα του Τυρναβίτικου καρναβαλιού.

Μεταξύ άλλων εκλέχθηκε δια βουής 8μελής επιτροπή, μετά από 3 χρόνια από το σεισμό, με σκοπό να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση μαζί με την Δημοτική αρχή και να σηκώσει το ζήτημα των σεισμόπληκτων

Στην επιτροπή συμμετέχουν οι πρόεδροι Δαμασιου, Πλατανουλιων, Μεσοχωρίου, πολίτες και 3 μέλη του τοπικου συμβουλίου Δαμασιου.

Μάλιστα ανακοινώθηκε συλλαλητήριο το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι την στιγμη δηλαδή του καταστροφικό σεισμου στη κεντρική πλατεία Τυρνάβου για να αναδειχθεί ότι 3 χρόνια μετά δεν έχει γίνει όσα περιμένουν τα σπίτια και οι σεισμοπληκτοι.

Προτάθηκε να συμμετέχουν μαθητές και πολίτες δημότες από όλη την σεισμόπληκτη περιοχή.

Πηγή: tirnavospress.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω