Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του MEGA, “Μαύρο Ρόδο” η Κατερίνα Διδασκάλου που υποδύεται την Ηγουμένη Φιλαρέτη καταφέρει να συγκλονίσει το κοινό με τη μοναδική ερμηνεία της.

Τα καλά κρυμμένα μυστικά της Ηγουμένης ήρθαν στην επιφάνεια αφήνοντας τους τηλεθεατής με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα σε μία συνάντησή της με την Ηγουμένη Αυξεντία, η Ηγουμένη Φιλαρέτη έφερε στο νου της στιγμές του παρελθόντος, που έριξαν φως στα σκοτάδια της. Στη συγκλονιστική σκηνή που εκτυλίχθηκε, η ίδια βρίσκεται μέσα σε ένα ναό και κλαίει επάνω από μία εικόνα της Παναγίας. Εκεί εξομολογείται στο παπά του ναού όσα φρικτά έχουν συμβεί στη ζωή της.

Η Φιλαρέτη είχε στο παρελθόν μία σχέση με έναν άντρα, που τελικά την παράτησε καθώς ήταν παντρεμένος. Όταν ζήτησε κονδύλι για το γυμνάσιο που δίδασκε από τον πεθερό του συντρόφου της, εκείνος το εξέλαβε ως απειλή κι ένιωσε ότι συνεχίζει να επεμβαίνει στη ζωή του.

Οι δυο τους συγκρούστηκαν σε ένα απόμερο σημείο με τον ίδιο να κρατά ένα πιστόλι. Τελικά από αυτήν τη μάχη έπεσε νεκρός ο σύντροφός της, καθώς το όπλο εκπυρσοκρότησε. Η Φιλαρέτη γέννησε το παιδί τους στη φυλακή κι έκτοτε δεν το είδε ποτέ.

 

 

 

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω