Το τελευταίο «αντίο» είπαν το πρωί στον Γιάννη Φέρτη συγγενείς, φίλοι αλλά και το κοινό που ξεχώρισε τον κορυφαίο ηθοποιό μέσα από τους ρόλους του. Συντετριμμένη εμφανίστηκε η Μαρίνα Ψάλτη.

Η τελευταία σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, έχοντας δίπλα της την Ξένια Καλογεροπούλου και τη Μιμή Ντενίση με τις οποίες ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος, τον αποχαιρέτησε για τελευταία φορά. 

Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 16 Απριλίου η Μαρίνα Ψάλτη ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο πλευρό της για να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη Φέρτη, ενώ εξέφρασε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους ανθρώπους των ΜΜΕ που βρέθηκαν στο Α’ Κοιμητήριο σε μια δύσκολη μέρα με τις απεργίες των δημοσιογράφων.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς σε εσάς που κανονικά σήμερα έχετε τις απεργίες σας και στους ανθρώπους με τις κάμερες. Ευχαριστώ πάρα πολύ και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και όλο αυτό τον κόσμο, τους γνωστούς, τους άγνωστους, τους συγγενείς, τους φίλους, που ήρθαν να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου όπως και εσάς και εύχομαι να είστε όλοι καλά», ήταν τα λόγια της Μαρίνας Ψάλτη.

Δες το βίντεο:

Δες επίσης: Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό – Πλήθος καλλιτεχνών στο Α’ Νεκροταφείο

Περισσότερα Εδω